Hello World!

Bun venit pe blogul săpunurilor de casă Qubes & Bubbles!

Veți găsi aici imagini și descrieri despre săpunurile de casă Qubes & Bubbles, născute din pasiunea pentru arta producerii săpunului.

Există multe feluri de săpunuri Qubes & Bubbles. Veți găsi printre ele săpunuri cu cele mai intersante arome naturale, de exemplu scorțisoară, fenicul, patchouli, ylang-ylang, lamâie, portocale, cedru de atlas, pin silvestru, lavandă si multe altele. Paleta culorilor Qubes & Bubbles este deasemenea variată, și, dupa cum veți vedea, chiar există sapunuri multicolore.

Unele au marimea săpunurilor convenționale, altele sunt mai micuțe, perfecte pentru a le încerca prima dată. Indiferent daca au o forma convențională, rectangulară, forme florale, sau forme mai interesante, neobișnuite, ele au fost turnate cu grijă și fiecare săpun este puțin unic în felul lui. Nu veți găsi două care sa fie complet identice, dar există o trasatură pe care toate sapunurile Qubes & Bubbles o împartășesc: sunt realizate integral manual, din ingrediente naturale, în cantități mici (nu mai mult de 10-20 săpunuri de același tip, uneori chiar un singur sapun dintr-un anumit fel). Astfel fiecare săpun în parte beneficiază de atenție în timpul creării sale și într-un anumit sens este un unicat.

În ceea ce urmează, vă invit să explorați săpunurile Qubes & Bubbles prin imagini și descrieri ale fiecarei mele creații.

Distractie placuta!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Săpunuri de Crăciun - cod 201305

Praid Salt - cod 201505

Săpun hidratant cu avocado - cod 201301