Săpun pentru pielea sensibilă - cod 201304

Ce inseamnă defapt piele sensibilă?

Piele sensibilă nu înseamnă neapărat piele uscată. Atât pielea normală cât și cea grasă pot fi sensibile. Sensibilitatea se referă la modul în care pielea noastră reacționează la diferitele produse cosmetice sau la mediul înconjurător.

Cum îngirijim pielea sensibilă?

O piele sensibilă are nevoie de produse cosmetice ... "sensibile". Asta înseamnă evitarea produselor care conțin alcool, coloranți și parfumuri sintetice. Altfel spus, are nevoie de produse cât mai naturale, care conțin uleiuri vegetale și unturi pentru hidratare, respectiv uleiuri esențiale pentru parfumare.

Săpunul pentru piele sensibilă Q&B are ingrediente atent selectate pentru a avea grijă de pielea ta.


Baza acestui săpun este o infuzie concentrată din flori de gălbenele (Calendula Officinalis). Florile de gălbenele ajută la vindecarea rănilor, stimulează circulația sângelui și ajută astfel la cicatrizarea și vindecarea rănilor. Uleiurile de bază sunt: uleiul de măsline pentru hidratare și uleiul de cocos pentru efectul său antimicrobian. 

Pentru hidratare suplimentară am adăugat unt de cacao și ulei de ricin. Culoarea săpunului pentru piele sensibilă Q&B este dată de uleiul de cătină (Hippophae Rhamnoides), care are efecte miraculoase asupra pielii, părului și unghiilor! Conține vitamina A, C și E, îmbunătățește elasticitatea pielii, închide porii și întărește unghiile.

Pentru o piele fină și catifelată aplicați uleiul de cătină pe făță, cu ajutorului unui tampon demachiant și lăsați-l să acționeze aproximativ 10 minute. Să nu vă speriați de culoarea puternică, aceasta nu va rămâne pe piele ci poate fi spălată cu apă călduță.  

Săpunul pentru piele sensibilă Q&B nu conține coloranți sau parfumui artificiale, este astfel recomandat pentru pielea sensibilă și pentru igiena intimă. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Săpunuri de Crăciun - cod 201305

Praid Salt - cod 201505

Săpun hidratant cu avocado - cod 201301